Tjänster vi erbjuder

Här nedan beskrivs de tjänster vi erbjuder. Nu finns också möjligheten att boka in ett besök på vår gård utanför Kallinge där man får träffa våra djur på nära håll. Du kan köpa presentkort på valfri summa som går att använda till alla aktiviteter.

Välkommen att boka eller kom med önskemål på e-post: countrydreamsfarm@outlook.com


✦ Bröllop ✦

Pris enligt överenskommelse

Bröllop med häst
Foto: Dear Dreamer Photography

Det finns möjlighet att boka några av våra hästar för ridning på bröllop. Flera av våra andra djur kan också delta på bröllop på olika vis, t ex genom ridning, vagnkörning, fotografering, som klappdjur med mera. Kom gärna med egna önskemål så ska vi försöka lösa det efter bästa förmåga.

✦ Kloklippning ✦

Pris per djur: 250 kr

Kloklippning
Foto: Lindring.se

Kloklippning av hund/katt/kanin av Christine, som också jobbar på AniCura Blekinge Smådjursklinik. Hon har klippt klor där i många år tills de inte längre kunde erbjuda den tjänsten. Christine anpassar sig efter varje individ och ger alla djur en chans, hur “besvärliga” de än är.

✦ Marknader ✦

Pris enligt överenskommelse

Countrydreams Farm på julmarknad
På julmarknad med djuren.
Foto: Christine Karlsson

Vi är tillgängliga för att bokas in på olika typer av marknader. Låt marknadsbesökarna få träffa och klappa våra åsnor, hästar och lamor. Häst och åsna kan man rida på och vi kan också ta med en lama som drar vagn.

✦ Uppvisningar ✦

Pris enligt överenskommelse

Eldshow med hästen Alicante.
Foto & redigering: Dear Dreamer Photography

Vi kan hyras in till önskad plats för att hålla uppvisningar inför åskådare. Du kan välja mellan uppvisning av olika djurtrick eller beridet bågskytte. Tänk på att det måste finnas gott om plats där vi ska vara. Resor utanför Ronneby kommun debiteras med 80 kr per mil.

✦ Fotosession ✦

Pris: Från 1299 kr

Fotografering med djur på Countrydreams Farm
Christine fotas ihop med Cadillac
Foto: Dear Dreamer Photography

Vi kan arrangera fotograferingar för privatpersoner tillsammans med våra djur. Om ni väljer att använda er av vår fotograf Dear Dreamer Photography får ni ett rabatterat pris. Vill ni hellre stå för fotograferingen själva går det också att ordna. I priset ingår att vi gör i ordning djuren inför fotograferingen. Det går även att hyra klänningar och accessoarer via Dear Dreamer Popup.

Antingen kommer vi till önskad plats eller så är vi i närheten av vår gård. Resor utanför Ronneby kommun debiteras med 80 kr per mil.

✦ Uthyrning av djur✦

Pris per djur: Från 1500 kr

Countrydreams Farm hyr ut djur till professionella fotografer
Vår tjusiga kamel Aslan.
Foto: Christine Karlsson

Vi erbjuder uthyrning av våra djur till professionella fotografer i syfte att visa upp i sin portfolio. Fotona får då ej användas i annat syfte. Vi kan även hyra ut djuren för olika reklamjobb och filminspelningar. Hör av er för mer information.

Antingen kommer vi till önskad plats eller så är vi i närheten av vår gård. Resor utanför Ronneby kommun debiteras med 80 kr per mil.

✦ Barnkalas ✦

Pris: 2.500 kr för 1,5 timme

Barnkalas
Foto: Dear Dreamer Photography

Vi kan bokas för kalas hemma hos er med häst, lama eller åsna. Priset gäller för ett djur, annars tillkommer en kostnad på 700 kr extra per djur. Häst och åsna kan man rida på och vi kan också ta med en lama som drar vagn. Vill ni ha längre tid än 1,5 tim tillkommer en kostnad på 400 kr per påbörjad halvtimme. Priset gäller oavsett antal barn, men ju färre barn desto mer kvalitetstid med djuren blir det. Resor utanför Ronneby kommun debiteras med 80 kr per mil.

✦ Beridet bågskytte ✦

Pris: 750 kr per timme

Countrydreams Farm ger lektioner i beridet bågskytte
Jimmie tränar beridet bågskytte.
Foto: Lindring.se

Här erbjuds privatlektioner med Jimmie i beridet bågskytte, både markträning och till häst. Han har lång och gedigen erfarenhet av att både utöva och träna andra i denna roliga sport. För nya elever som inte har tränat hos oss tidigare är första lektionen på minst 2 timmar. Alla lektioner hålls hemma hos oss på gården.

✦ Trickträning ✦

Pris: 750 kr per timme

Countrydreams Farm erbjuder trickträning med djur
Cadillac bugar och bockar.
Foto: Jimmie Bergkvist

Christine har lång erfarenhet av trickträning med djur. Här erbjuds ett privat träningstillfälle tillsammans med henne och ditt eget djur. Om du vill träna mer än 2 timmar kostar varje påbörjad timme 600 kr. Antingen håller vi till på vår gård eller i grannens paddock. Christine kan även komma hem till dig och då debiteras resan med 80 kr per mil.

✦ Privat event ✦

Pris enligt överenskommelse

Countrydreams Farm kan hyras in till möhippor, svensexor, teambuildning och andra privata event
Bad med kameler
Foto: Christine Karlsson

Vi kan anordna roliga och spännande aktiviteter som passar till möhippor, svensexor, teambuilding för företag eller andra privata arrangemang. Vi anpassar alla aktiviteter efter målgrupp och tema. Hör av er med önskemål och idéer så ska vi försöka skräddarsy en passande upplevelse åt er. Resor utanför Ronneby kommun debiteras med 80 kr per mil.


Scroll Up