Nu är det ett litet tag sedan sista avsnittet av Nattryttarna släpptes på C More. Det har varit både roligt och jobbigt att följa serien. Det är en mörk historia som verkligen berör och som är nog så viktig att visa för att upplysa om vad som kan hända runtomkring oss. Medvetenhet är första steget mot att kunna påverka, på ett eller annat sätt.

Roligt har det varit för att få se våra två hästar, Cadillac och Yuma, som varit med i serien och att vi nu fått se hur det färdiga resultatet blev. Vi är så stolta över båda våra hästar som gjorde ett fantastiskt jobb!

Som hästägare vill man såklart se så mycket som möjligt av sina hästar när de får vara med på något liknande, så det enda som är lite synd för vår del är att mycket material med hästarna är bortklippt, en del hela scener och mycket är nedkortat. Men det är inte konstigt alls egentligen eftersom att hästarna inte är huvudfokus i denna serie och det är mycket som ska få plats på speltiden.

Vi vill verkligen tacka Svenska Filmdjur för det stora förtroendet att vilja ha oss och hästarna till detta jobb. Det har varit så roligt att göra detta tillsammans med er! Även filmteamen och skådespelarna har varit toppen att jobba ihop med och vi har lärt oss en hel del av denna resa. Det har varit väldigt tydligt rakt igenom hela inspelningen att djurens välmående och deras säkerhet (samt alla människor omkring) har varit väldigt viktigt och ett stort fokus. Det var ett otroligt roligt jobb att göra på många vis. Jag skulle kunna skriva massor egentligen men jag väljer i dagsläget att visa lite bilder från inspelningen.